Webshop

Uw webshop op maat!

Bent u op zoek naar een webshop op maat? Zelf geen kennis van internet maar enkel van verkopen? Dan bent u bij ED-online aan het goede adres. Wij ontwikkelen uw gehele webshop naar uw eisen! Van design tot facturatie.

Onze werkwijze

1. Inventarisatie & Ontwerp
kladontwerp-webdesign

Tijdens de inventarisatie kijken we samen naar uw wensen. Aan de hand van uw eisen kijken we wat haalbaar is. Daarnaast laten wij u een aantal simpele ontwerpen zien die wij voor u getekent hebben.

2. Offerte

Door uw wensen en ons maatwerk samen te bekijken kunnen we een offerte opstellen. Wanneer u akkoord gaat met de offerte, dan kunnen we naar de volgende stap.

3. Realisatie & Test fase
code-webdesign

In de realisatie fase maken wij aan de hand van uw wensen en onze offerte uw webshop. Na het ontwerpen van dit unieke concept, kunt u in een testomgeving uw webshop testen. Wanneer alles naar wens is en de laatste aanpassingen gedaan zijn dan kunnen we door naar de oplevering.

4. oplevering

In deze fase wordt de webshop online gezet. Als u al een webshop of website heeft dan kunnen we die verwijderen (en waar nodig gegevens overzetten). Maar als u nog geen webshop heeft dan kunnen wij ook assisteren bij het regelen van de hosting en domeinregistratie.

U kunt daarna zelf aan de slag met het toevoegen van al uw producten. Wanneer nodig kunnen wij u hierbij assisteren.

5. Nazorg

Nadat uw webshop online is en u enige tijd gebruik maakt van uw webshop komen er misschien nog vragen of aanpassingen aan het licht. Ook dan kunt u ons raadplegen. Indien u nog aanpassingen wenst of andere vragen heeft, ook dan staat ED-online voor uw klaar!


De realistatie van uw webshop bedraagt ongeveer 2 à 3 maanden.

Opencart

ED-online werkt met het platform Opencart. U zult zich afvragen waarom Opencart? Een Opencart webshop levert vele voordelen op ten opzichte van andere webshops namelijk:

- Opencart is een opensource pakket hieraan zitten geen maandelijkse kosten.
- Opencart kun u koppelen aan bijna elke online applicatie, denk aan uw boekhouding of andere pakketten.
- Er zijn ontzettend veel plugins voor Opencart verkrijgbaar waardoor u in een handomdraai uw webshop kunt aanpassen.

opencart-logo