Webdesign

Uw website op maat!

Van een standaard website met uw contact gegevens en wat u doet, tot een uitgebreide CMS (Content Management Systeem) waar u makkelijk zelf aanpassingen in kan doen.

Bij ED-online bent u aan het goede adres.

Onze werkwijze

1. Inventarisatie & Ontwerp
kladontwerp-webdesign

Tijdens de inventarisatie kijken we samen naar uw wensen. Aan de hand van uw eisen kijken we wat haalbaar is. Daarnaast laten wij u een aantal simpele ontwerpen zien die wij voor u getekent hebben.

2. Offerte

Door uw wensen en ons maatwerk samen te bekijken kunnen we een offerte opstellen. Wanneer u akkoord gaat met de offerte, dan kunnen we naar de volgende stap.

3. Realisatie & Test fase
code-webdesign

In de realisatie fase maken wij aan de hand van uw wensen en onze offerte uw website. Na het ontwerpen van dit unieke concept, kunt u in een testomgeving uw website testen. Wanneer alles naar wens is en de laatste aanpassingen gedaan zijn dan kunnen we door naar de oplevering.

4. oplevering

In deze fase wordt de website online gezet. Als u al een webshop of website heeft dan kunnen we die verwijderen (en waar nodig gegevens overzetten). Maar als u nog geen website heeft dan kunnen wij ook assisteren bij het regelen van de hosting en domeinregistratie.

5. Nazorg

Nadat uw website online is en u enige tijd gebruik maakt van uw webshop komen er misschien nog vragen of aanpassingen aan het licht. Ook dan kunt u ons raadplegen. Indien u nog aanpassingen wenst of andere vragen heeft, ook dan staat ED-online voor uw klaar!


De realistatie van uw website bedraagt ongeveer 2 à 3 maanden.